Werkwijze

Contact van hart tot hart

Een ContactClown is herkenbaar door de kleding en de rode neus. Voor de ContactClown is ‘het publiek’ de hoofdpersoon. Er is geen vaste act; er is ook geen optreden waarvoor iedereen klaar moet zitten.

Een ContactClown presenteert zich met improvisaties die vooral gericht zijn op persoonlijk contact en persoonlijke interactie.

Open en onbevooroordeeld komt de ContactClown in contact. De ContactClown stemt zich af op de ander, soms een groepje, soms een individu. Zo ontstaat een relatie met de ander.

Zo komt het tot een spel op het niveau en in de belevingswereld van de ander. Dat gebeurt op een creatieve manier vol lichtheid en improvisatie. Op zoek naar verwondering  en vrolijkheid.


 

Het is nog leuker met z’n tweeën!

Soms is het leuker met zijn tweeën!  Voor kleinere groepen kom ik graag alleen, maar bij grotere groepen (vanaf zes) is het heerlijk om te kunnen samenwerken met een maatje.

Met heel veel plezier werk ik daarom samen met Josien, van Stroomkragt. Samen bezoeken we groepen mensen met een beperking, scholen voor speciaal onderwijs. Door ons samenspel zorgen we voor plezier, verwondering en verrassing.

Bij feesten en partijen kunnen wij de gastvrouwen zijn die de gasten verwelkomen. Het feest en de gasten komen door ons echt in beweging!